Promocje

Maska ZAKONNICA Maska ZAKONNICA 109,00 zł 129,00 zł

Maska ZOMBIE WITCH BAGULL Maska ZOMBIE WITCH BAGULL 119,00 zł 129,00 zł

Maska NOSACZ POLAK TESTOVIRON Maska NOSACZ POLAK TESTOVIRON 75,00 zł 89,00 zł

Maska DZIK Maska DZIK 80,00 zł 89,00 zł

Maska BEARD Maska BEARD 109,00 zł 129,00 zł

Maska DZIADEK JOHN Maska DZIADEK JOHN 109,00 zł 129,00 zł

Producenci

Zaloguj się

Polityka prywatności

POLITYKA PRYWATNOŚCI SKLEPU INTERNETOWEGO KORBI.PL

1. Zgodnie z obowiązującym prawem, każdy sklep internetowy ma obowiązek informować klientów o wykorzystywanych w nim plikach cookie oraz polityce prywatności.

Polityka prywatności dotycząca plików cookie odnosi się do strony sklepu internetowej korbi.pl. Chcą korzystać ze strony internetowej korbi.pl użytkownik wyraża zgodę na używanie ciasteczek zgodnie z warunkami polityki prywatności niniejszego sklepu internetowego. 

Ciasteczka (tzn. cookie) - to niewielkie informacje wysyłane przez serwis internetowy, który odwiedzamy i zapisywane na urządzeniu końcowym (komputerze, laptopie, smartfonie), z którego korzystamy podczas przeglądania stron internetowych. W  „cookies”, składających się z szeregu liter i cyfr, znajdują się różne informacje niezbędne do prawidłowego funkcjonowania serwisów internetowych, np. tych wymagających autoryzacji – m.in. podczas logowania do konta pocztowego czy sklepu internetowego. Wszystkie działające w internecie serwisy – wyszukiwarki, strony informacyjne, newsowe, sklepy internetowe, strony urzędów państwowych i innych instytucji publicznych, mogą prawidłowo działać dzięki wykorzystaniu „cookies”.

Sklep internetowy korbi.pl wykorzystuje ciasteczka do lepszego dopasowania zagadnień dla swoich klientów. Pomaga to w prawidłowym funkcjonowaniu serwisu.

2. Administratorem danych osobowych jest firma Labello Sp. z o.o., z siedzibą w Gnieździskach 191, 26-070 Łopuszno; NIP 9592022424, REGON 382868389.

3. Dane osobowe Klientów są przetwarzane w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). 
Sklep internetowy korbi.pl zbiera i przechowuje dane osobowe na zabezpieczonych serwerach, do których dostęp posiadają jedynie pracownicy sklepu. Celem zbierania danych jest tylko i wyłącznie realizacja zamówienia. 
Zbierane przez nas dane to: imię i nazwisko kupującego, adres korespondencyjny, numer telefonu do kontaktu, adres poczty elektronicznej.  
Celem przetwarzania danych osobowych klienta jest realizacja zamówienia, zawarcie umowy kupna, wystawienie FV/rachunku.
Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże niezbędne do realizacji zamówienia.

4. Obowiązkiem sprzedawcy jest dopełnienie wszystkich formalności niezbędnych do wywiązania się w umowy sprzedaży zawartej z kupującym. 

5. Administrator zobowiązuje się do postępowania zgodnie z prawem i obowiązującymi zasadami w sklepie internetowym korbi.pl.

Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka »

Cenniki do pobrania

Newsletter

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

Nowości

Maska MOMO Maska MOMO 79,00 zł

Maska VENOM Maska VENOM 99,00 zł

Statystyki

Produkty:
262
Kategorie:
20
Nowości:
2
Promocje:
6

Waluty

Wersje językowe

Sklep jest w trybie podglądu
Sklep internetowy Shoper.pl